Webáruház készítés ingyen - Boltaneten.hu  
Vásárlói tájékoztató
Tisztelt Vásárlók!

Vásárlási szabályzat

  • A webáruházunkban feltüntetett árak bruttó árak, azaz tartalmazzák az ÁFA-t. Az egyes termékeknél feltüntetett árak az ott megadott mennyiségre vonatkoznak.
  • A megrendelt áru szállítása postai csomagként utánvéttel, a Román Posta mindenkor érvényes díjszabása szerint történik, amelyet a megrendelő az áru átvételekor fizet.
  • Kérjük, hogy körültekintően és pontosan adja meg adatait megrendeléskor a helyes szállítás érdekében.
  • A csomag szállításakor keletkezett sérülésekért, nem vállalunk felelősséget, ezért kérjük, hogy sérült csomagot ne vegyen át és vetessen fel jegyzőkönyvet a sérült csomagról! A megrendelő az átvételkor köteles azonnal tételesen ellenőrizni az átvett küldeményt.
  • Az árucikkek csomagolása mennyiségtől függően kartondobozba, vagy légpárnás borítékba történik, minden esetben figyelmet fordítva arra, hogy a kiszállítás során a sérüléseket megpróbáljuk elkerülni. A kartondobozokat és a légpárnás borítékokat minden esetben úgy zárjuk le, hogy egyszerűen és szemmel láthatóan észrevehető legyen ha illetéktelen személy bontja fel a csomagot. Felbontott csomagot ne vegyen át!
  • Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy az internetes áruházban található vásárlási feltételeket megváltoztassuk, különös tekintettel az árakra és mennyiségi egységekre.

Taxa de expediere

Taxa de expediere nu este inclusă în preţul produselor.
Taxa de expediere este suportată de către cumpărător şi se percepe o singură data pe comandă indiferent dacă se comandă un singur produs sau mai multe.
Taxa de expediere pentru plata ramburs este de 9 lei pe comandă.                  

 Timpul de expediere

Expedierea se face prin Poşta Română,  prin colet poştal cu plata ramburs.
Timpul de expediere la livrările standard nu este garantat de poşta română, dar se poate estima că pachetul poate ajunge în Bucureşti în 1-2 zile lucrătoare, în restul localităţiilor în 3-4 zile lucr
ătoare.
A Boltaneten.hu ingyen webáruház szolgáltatás technikai hátterét a BITBULL Kft. biztosítja.
Amennyiben úgy gondolja, hogy a webáruház működése jogsértő, kérjük jelezze nekünk!